En viktig milepæl i Listerpakkeprosjektet ble nådd fredag 19. oktober. Da ble det siste store prosjektet i Listerpakken, på fylkevei  465 i Farsund høytidelig åpnet.  Det var Vest-Agders fylkesordfører Terje Damman som sto for den formelle handlingen og kuttet båndet i nasjonalfargene. Nærmere 200 personer var til stede ved Åpta Misjonssenter for å delta på åpningsmarkeringen. Det var bygdefolk fra Herad, skolebarn fra Farsund, politikere, byråkrater og representanter som alle ville ha med seg begivenheten. Det vanket mange godord om hvor viktig det flotte nye veianlegget er for ikke bare lokalsamfunnene den binder sammen, men også for regionens videre utvikling.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer
 • Mandalskrysset
  av jto, 13.06.19

  Det bør åpnes for et bevertningssted i det nye Mandalskrysset på ny E39

  Les mer