En viktig milepæl i Listerpakkeprosjektet ble nådd fredag 19. oktober. Da ble det siste store prosjektet i Listerpakken, på fylkevei  465 i Farsund høytidelig åpnet.  Det var Vest-Agders fylkesordfører Terje Damman som sto for den formelle handlingen og kuttet båndet i nasjonalfargene. Nærmere 200 personer var til stede ved Åpta Misjonssenter for å delta på åpningsmarkeringen. Det var bygdefolk fra Herad, skolebarn fra Farsund, politikere, byråkrater og representanter som alle ville ha med seg begivenheten. Det vanket mange godord om hvor viktig det flotte nye veianlegget er for ikke bare lokalsamfunnene den binder sammen, men også for regionens videre utvikling.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer