For å lære viktige verdier som rettferdighet, ytringsfrihet og respekt og i tillegg markere jubileer knyttet til stemmerett og Grunnloven, utvikles det nå et nettsted for alle landets barnehager, skoleelever, lærere og ansatte. Nettstedet skal bli et sted for læring og samarbeid knyttet til mål i ramme- og læreplan. Elever og lærere vil kunne velge trinn/aldersgruppe og få tilgang til sitt område. Nettstedet vil omfatte flere medietyper som foto, tekst og video. Barn og unge skal kunne løse oppgaver og spørrekonkurranser, lage egne videoer og tegneserier i tillegg til å kunne debattere i et eget debattforum.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer