For å lære viktige verdier som rettferdighet, ytringsfrihet og respekt og i tillegg markere jubileer knyttet til stemmerett og Grunnloven, utvikles det nå et nettsted for alle landets barnehager, skoleelever, lærere og ansatte. Nettstedet skal bli et sted for læring og samarbeid knyttet til mål i ramme- og læreplan. Elever og lærere vil kunne velge trinn/aldersgruppe og få tilgang til sitt område. Nettstedet vil omfatte flere medietyper som foto, tekst og video. Barn og unge skal kunne løse oppgaver og spørrekonkurranser, lage egne videoer og tegneserier i tillegg til å kunne debattere i et eget debattforum.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer