Prosjekt fylkesvei 460 Vigeland bru har ført til en betydelig forbedring av trafikksituasjonen, fremkommeligheten og trafikksikkerheten i området rundt Vigeland sentrum. Anlegget har blitt svært godt mottatt i lokalmiljøet. Dette ble behørig markert da brua ble åpnet for trafikk 29.november 2011. Til tross for en del endringer og utfordringer underveis i prosjektet har man klart å holde seg innenfor de økonomiske rammene som ble avtalt i etterkant av anbudsprosessen. Jeg er svært fornøyd med å ha fått overlevert et fremtidsrettet anlegg av god kvalitet, uttaler fylkesrådmann Tine Sundtoft i forbindelse med at hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø i dag godkjente sluttrapporten for byggeprosjektet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi
  av ansk55, 19.09.19

  Ledig drosjeløyve i Kvinesdal kommune - utlysning september 2019

  Les mer
 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer