Fylkesutvalget besluttet tirsdag at Vest-Agder fylkeskommune skal bevilge 400 000 kroner i tilskudd til Vest-Agder-museet IKS og 100 000 kroner til Kristiansand kommune. Begge bevilgningene gjelder tiltak som inngår i utvikling av Odderøya som museumsområde. I strategisk handlingsplan for museumssektoren 2011-2020 har fylkeskommunen vedtatt å følge opp museumssektoren ved å bidra til utviklingen av Odderøya som museumsområde. Dette gjelder to områder. For det første et nytt formidlingsbygg for Vest-Agder-museet IKS og for det andre et regionalt konserveringssenter.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer