Fylkesutvalget besluttet tirsdag at Vest-Agder fylkeskommune skal bevilge 400 000 kroner i tilskudd til Vest-Agder-museet IKS og 100 000 kroner til Kristiansand kommune. Begge bevilgningene gjelder tiltak som inngår i utvikling av Odderøya som museumsområde. I strategisk handlingsplan for museumssektoren 2011-2020 har fylkeskommunen vedtatt å følge opp museumssektoren ved å bidra til utviklingen av Odderøya som museumsområde. Dette gjelder to områder. For det første et nytt formidlingsbygg for Vest-Agder-museet IKS og for det andre et regionalt konserveringssenter.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer