Stortingets Kommunal- og forvaltningskomite besøkte Vest-Agder i går. Da fylkesordfører Terje Damman holdt en innledende orientering om regionale utfordringer vekket den unike modellen fylkeskommunen samarbeider med fylkets kommuner på komiteens interesse. -Det er nå inngått skriftlige samarbeidsavtaler mellom snart alle kommunene og fylkeskommunen, Ved årets utgang vil ventelig 14 av 15 avtaler være på plass. Avtalene er viktige verktøy som angir hva vi i fellesskap er enige om å løfte gjennom samarbeid. Det oppleves av begge parter som en god og ryddig måte å samarbeide på, sa fylkesordføreren.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer