Vest-Agder fylkeskommune gir hvert år økonomisk støtte til eiere av kulturminner i fylket. Formålet er å stimulere til å ta vare på vår felles kulturarv. Eiere har et hovedansvar for sine kulturminner, og det er i stor grad eieren som avgjør om en skal lykkes med bevaring av et kulturminne. Tilskudd kan gis til kulturminneverntiltak iverksatt av enkeltpersoner, organisasjoner, interessegrupper, institusjoner og offentlige instanser. Søknadsfristen er 1. desember.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer