Vest-Agder fylkeskommune gir hvert år økonomisk støtte til eiere av kulturminner i fylket. Formålet er å stimulere til å ta vare på vår felles kulturarv. Eiere har et hovedansvar for sine kulturminner, og det er i stor grad eieren som avgjør om en skal lykkes med bevaring av et kulturminne. Tilskudd kan gis til kulturminneverntiltak iverksatt av enkeltpersoner, organisasjoner, interessegrupper, institusjoner og offentlige instanser. Søknadsfristen er 1. desember.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer