Fylkeskommunen starter nå søknadsrunden for ett nyopprettet bostedsdrosjeløyve i Farsund kommune med stasjoneringssted i Åpta. Er du interessert i å søke drosjeløyve må du sende inn søknad og legge ved alle nødvendige vedlegg. Søknadsskjema finner du her. Søknader uten dokumentasjon vil ikke bli behandlet. Søknadsfrist er mandag 26.november 2012.

Søkere må fylle kravene i yrkestransportloven, les mer om det her. Det er søker som må dokumentere eventuell praksis som drosjesjåfør, gjerne med attest fra arbeidsgiver samt dokumenter som viser omfang av kjøringen. Søkere som har startet eller vil starte på løyvekurs for å kvalifisere seg, kan komme i betraktning.

Ferdig utfylt søknadsskjema med vedlegg sendes Vest - Agder fylkeskommune, postboks 517 Lund, 4605 Kristiansand.

av Skomedal, Anne Siri, publisert 2. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer