Vest-Agder-museet lyser nå ut prosjektmidler for ubemannede museer i Vest-Agder. Det er også anledning til å søke om faglig bistand og veiledning for 2013. Søknadsfristen er 1. desember. Museer i Vest-Agder som ikke mottar driftsstøtte fra fylke/ stat har anledning til å søke Vest-Agder-museet om prosjektmidler for 2013. Prosjektene skal styrke det enkelte museums aktivitet og kvalitetsnivå. Det er også mulig å søke om tjenester fra Vest-Agder-museet. Denne tjenesten er dessuten åpen for lag, foreninger og andre som driver kulturhistorisk virksomhet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer