De nåværende nettsidene til fylkeskommunen ble utformet i 2005. Nye muligheter for å tilrettelegge innhold og design og, ikke minst, tilgjengelighet tilpasset krav til universell utforming, har skapt behov for en oppdatering. Den nåværende systemplattformen som sidene har vært drevet på er ikke lenger gjenstand for videreutvikling. Derfor har Vest-Agder fylkeskommune satset på en ny oppdatert og moderne løsning. Flere medarbeidere arbeider nå intenst for å klargjøre den nye nettløsningen som fylkesordfører Terje Damman vil åpne i forbindelse med fylkestingets samling i Kristiansand rådhus i neste uke.

Fylkeskommunens nye internett bygger på en publiseringsløsning som heter Umbraco. Den er i bruk i en rekke virksomheter i en rekke land. Fylkeskommunen satser på at den vil være maksimalt brukervennlig, lett å søke eller navigere i og at den vil bidra til inspirasjon, kunnskap, kommunikasjon og samtidig forenkle kontakten mellom innbyggerne og fylkeskommunen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden