Sannsynligvis var det mellom 1500 og 2000 som besøkte messen, som er blitt et årlig arrangement på Mandal videregående skole. I år var pågangen så stor av utstillere at det måtte ordnes ekstra plasser i et svært telt ved skoleinngangen.

Jorunn GislefossFungerende fabrikkdirektør på Norges største farmasøytiske bedrift GE Healthcare i Lindesnes Jorunn Gislefoss (bildet) ga, fra scenen, de tilstedeværende en motiverende innføring i hvor viktig det er å utdanne seg og få et yrke.  Hun opplyste at i hennes bedrift er det tre sentrale faktorer en er opptatt av i rekrutteringssammenheng. Det ene er søkerens faktiske kunnskaper og talent. Det andre er hva søkeren brenner for for og er opptatt av. Og det tredje hva bedriften som organisasjon har behov for. Det vil si de som kan og vil noe og samtidig passer i forhold til de oppgavene som skal løses.

Fra Vrimlehallen Under Utdanningsmesse I Mandal

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. januar 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer