Mindus I Mandal er en attføringsbedrift, som blant annet støttes av Vest-Agder fylkeskommune. Mindus har mange gode samarbeidspartnere i bedriftene i regionen som en er helt avhengig av for å bygge gode broer tilbake til arbeidslivet for deres jobbsøkere. Årlig utdeles Mindus Brobyggerpris for å gjøre ekstra stas på de bedriftene som har utmerket seg mest som brobyggere. Tidligere denne uken ble prisen tildelt Meny Mandal ved daglig leder Inger Marie Tronstad (bildet). Også Noah Outdoor AS og Kjøreskole.no var nominerte.

Prisen tildeles den bedriften som har utmerket seg med et inkluderende arbeidsmiljø, velvilje til å rekruttere nye medarbeidere fra attføringsbedriften Mindus og dermed vist et stort samfunnsansvar.

Vinneren Meny Mandal er en relativt ny bedrift i regionen.  Bedriften har i 2012 ansatt to jobbsøkere via Mindus, de har vært åpne for jobbsmak og gitt informasjon til Mindus sitt sommerintro program.  Bedriften viser stor vilje og tålmodighet til å tilrettelegge slik at jobbsøker skal lykkes og trives. De er gode på tilbakemeldinger og motivering. De er inkluderende og har et positivt arbeidsmiljø. Bedriften har fokus på å elske frem det beste i sine ansatte.

 For mer info om Mindus se www.mindus.no og www.facebook.com/mindusas 

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. januar 2013 | Skriv ut siden