MADE IN AGDER - Agderkonferansen 2013 arrangeres i Kilden teater og konserthus i Kristiansand onsdag 23. januar 2013. Årets konferanse skal omhandle innovasjon og verdiskaping og vil være en konferanse som skal gi innsikt og utsikt. En konferanse ment for å inspirere og skape stolthet, men som også vil presentere tankevekkere. Blant foredragsholderne finner en blant annet næringsminister Trond Giske, Høyreleder Erna Solberg og administrerende direktør i NHO Kristin Skogen Lund. Vest-Agder fylkeskommune er en av arrangørene i samarbeid med NHO, LO, Innovasjon Norge, UiA, KS og Aust-Agder fylkeskommune.

Vil du vite mer om Agderkonferansen finner du alt om program, påmelding og praktisk informasjon på konferansen nettside www.madeinagder.no

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. januar 2013 | Skriv ut siden