Daglig leder i Lister Bompengeselskap AS Gunnar Haddeland har nå klar tallene for antall bomstasjonspasseringer i Lister i januar og februar. I løpet av de to månedene er det passert 419 908 kjøretøyer gjennom bomstasjonene. Det er 10,9 prosent flere enn i samme periode i fjor. Veksten kan i sin helhet tilskrives at det i fjor høst ble igangsatt innkreving av bompenger også på den opprustede fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal. Den nye stasjonen registrerte til sammen 42 330 passeringer i årets to første måneder.

Tallene viser for øvrig en økning på 1,5 prosent passeringer i bommen på E-39 i januar og februar. Samtidig gikk antall passeringer ned med 2,8 prosent på bomstasjonen på fylkesvei 43 mellom Farsund og Lyngdal.

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. mars 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer