Daglig leder i Lister Bompengeselskap AS Gunnar Haddeland har nå klar tallene for antall bomstasjonspasseringer i Lister i januar og februar. I løpet av de to månedene er det passert 419 908 kjøretøyer gjennom bomstasjonene. Det er 10,9 prosent flere enn i samme periode i fjor. Veksten kan i sin helhet tilskrives at det i fjor høst ble igangsatt innkreving av bompenger også på den opprustede fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal. Den nye stasjonen registrerte til sammen 42 330 passeringer i årets to første måneder.

Tallene viser for øvrig en økning på 1,5 prosent passeringer i bommen på E-39 i januar og februar. Samtidig gikk antall passeringer ned med 2,8 prosent på bomstasjonen på fylkesvei 43 mellom Farsund og Lyngdal.

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. mars 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer