Daglig leder i Lister Bompengeselskap AS Gunnar Haddeland har nå klar tallene for antall bomstasjonspasseringer i Lister i januar og februar. I løpet av de to månedene er det passert 419 908 kjøretøyer gjennom bomstasjonene. Det er 10,9 prosent flere enn i samme periode i fjor. Veksten kan i sin helhet tilskrives at det i fjor høst ble igangsatt innkreving av bompenger også på den opprustede fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal. Den nye stasjonen registrerte til sammen 42 330 passeringer i årets to første måneder.

Tallene viser for øvrig en økning på 1,5 prosent passeringer i bommen på E-39 i januar og februar. Samtidig gikk antall passeringer ned med 2,8 prosent på bomstasjonen på fylkesvei 43 mellom Farsund og Lyngdal.

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. mars 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi
  av ansk55, 19.09.19

  Ledig drosjeløyve i Kvinesdal kommune - utlysning september 2019

  Les mer
 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer