Fredag 15. mars er fylkesordfører Terje Damman og flere av ordførerne i regionen til stede på en stor veikonferanse i i Oslo i regi av aksjonen Nei til frontkollisjoner. I forbindelse med konferansen skal det arrangeres et fakkeltog gjennom Oslos gater til Stortinget med krav om sikre veier. Fylkesordføreren og alle ordførerne i Lindesnesregionen slutter opp om det planlagte fakkeltoget for sikker vei. Også representanter for næringslivet i Lindesnesregionen skal delta. Terje Damman skal holde appell.

Mandag morgen mistet en 37 år gammel mann livet i en ny ulykke på E 39, denne gang ved Fasselandsvannet i Lindesnes. Tidligere i vinter døde en mann etter en ulykke ved Fardal. De siste 12 årene har det vært tre dødsulykker ved Fasselandsvannet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. mars 2013 | Skriv ut siden