Ungdomsbedriften Body Metal UB fra Lister videregående skole studiested Flekkefjord stakk av med fire priser på fylkesmessen Ungt Entreprenørskap i forrige uke. Salg- og markedsføringsleder Sondre Tveiten Gletne (til venstre), daglig leder Runa Kristin Johansen, økonomileder Elise Hjemlestad, HMS- og personalleder Linsey Røynestad og produktansvarlig Christoffer N. Lund var svært fornøyd. I april går turen videre til NM i Oslo.

Body Metal UB stakk av gårde med tre førsteplasser: Beste utstilling, beste HR-bedrift og beste ungdomsbedrift i Vest-Agder. De fikk også en andreplass for beste markedsføring. Til sammen 7500 kroner hanket ungdomsbedriften inn i premiepenger..

Elevene går andre året på salg- og service. De har solgt kroppspiercinger til venner, bekjente, familie og andre skoleelever. Bakgrunnen for forretningsideen var det mangelfulle markedet for kroppspiercinger i Flekkefjord og nabokommunene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. mars 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer