Caroline Einen og Thomas Reiersen fra Mandal videregående skole har kvalifisert seg til finalekurset i den nasjonale kjemiolympiaden som skal holdes på Kjemisk institutt, Universitetet i Oslo i dagene 11.-15. mars. Det deltok totalt 169 elever fordelt på 74 skoler i 2. runde av den norske kjemiolympiaden 2013.

Caroline EinenThomas ReiersenDe 17 beste elevene i annen runde har blitt invitert til et kurs ved Universitetet i Oslo med en avsluttende finale. Caroline og Thomas er blant de 17 beste og skal konkurrere om å bli blant de fire som skal delta i den internasjonale kjemiolympiaden 14.-23. juli 2013 i Moskva, Russland.

Lenke til mer informasjon om kjemiolympiaden.             

av Torkelsen, Jan H., publisert 5. mars 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer