Plastbåter I Nodeviga Båthavn
Foto: Arve Lindvig VAM

Foto: Arve Lindvig VAM

Er du eier av en klassisk plastbåt og har lyst til å være med på Vest-Agder-museets flytende plastbåtutstilling i sommer, spør konservator Thorunn Lunde i Vest-Agder museet. Også denne sommeren skal museet ha en flytende utstilling med klassiske plastbåter i Odderøya museumshavn i Nodeviga i Kristiansand. Utstillingsområdet er utvidet noe, slik at museet kan tilby flere eiere deltakelse i år.

Du som båteier forplikter deg til å ha båtplassen som "hjemmehavn" denne sommeren, men det er mulig å ta båten ut på dagsturer og helgeturer. En deltakelse i årets plastbåtregatta i august vil være noe museet setter pris på og også en mulighet for deg som eier å treffe andre likesinnede.

For mer uforpliktende informasjon ta kontakt med museet på epost eller ring Thorunn Lunde på telefon 900 15 849.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. april 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer