Plastbåter I Nodeviga Båthavn
Foto: Arve Lindvig VAM

Foto: Arve Lindvig VAM

Er du eier av en klassisk plastbåt og har lyst til å være med på Vest-Agder-museets flytende plastbåtutstilling i sommer, spør konservator Thorunn Lunde i Vest-Agder museet. Også denne sommeren skal museet ha en flytende utstilling med klassiske plastbåter i Odderøya museumshavn i Nodeviga i Kristiansand. Utstillingsområdet er utvidet noe, slik at museet kan tilby flere eiere deltakelse i år.

Du som båteier forplikter deg til å ha båtplassen som "hjemmehavn" denne sommeren, men det er mulig å ta båten ut på dagsturer og helgeturer. En deltakelse i årets plastbåtregatta i august vil være noe museet setter pris på og også en mulighet for deg som eier å treffe andre likesinnede.

For mer uforpliktende informasjon ta kontakt med museet på epost eller ring Thorunn Lunde på telefon 900 15 849.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. april 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer