Statsråd Inga Marte Thorkildsen i Barne-, likestillings og inkluderingsdepartementet har sendt takkeskriv til fylkesordfører Terje Damman. Hun takker Vest-Agder fylkeskommune for samarbeidet om Stemmerettsjubileet 1913 - 2013.

I brevet viser hun til at i forbindelse med markeringen ble feståpningen i Kilden teater- og konserthus tidlig identifisert som et av de viktigste arrangementene i jubileumsåret. Statsråd Thorkildsen skriver at hun er blitt informert om det gode samarbeidet departementet har hatt med Vest-Agder fylkeskommune og fylkeskommunens medarbeidere, og ikke minst, prosjektleder Ragna Marie Henden. Hun takker særskilt for samarbeidet om mottakelsen etter feståpningen.

-Personlig var det en glede å være til stede og å få delta i forestillingen. På vegne av regjeringen vil jeg takke for et godt samarbeid om Stemmerettsjubileets feståpning 8. mars i Kilden teater- og konserthus, skriver statsråden.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. april 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer