Statsråd Inga Marte Thorkildsen i Barne-, likestillings og inkluderingsdepartementet har sendt takkeskriv til fylkesordfører Terje Damman. Hun takker Vest-Agder fylkeskommune for samarbeidet om Stemmerettsjubileet 1913 - 2013.

I brevet viser hun til at i forbindelse med markeringen ble feståpningen i Kilden teater- og konserthus tidlig identifisert som et av de viktigste arrangementene i jubileumsåret. Statsråd Thorkildsen skriver at hun er blitt informert om det gode samarbeidet departementet har hatt med Vest-Agder fylkeskommune og fylkeskommunens medarbeidere, og ikke minst, prosjektleder Ragna Marie Henden. Hun takker særskilt for samarbeidet om mottakelsen etter feståpningen.

-Personlig var det en glede å være til stede og å få delta i forestillingen. På vegne av regjeringen vil jeg takke for et godt samarbeid om Stemmerettsjubileets feståpning 8. mars i Kilden teater- og konserthus, skriver statsråden.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. april 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer