Fylkesutvalget Utprøver Lync
Foto: Cheryl Macdonald

Foto: Cheryl Macdonald

I forrige uke utprøvde fylkesutvalget for første gang mulighetene som ligger i IKT-verktøyet Lync. Det innebærer at politikerne i et møtelokale, via datanettet. kan ha direkte bilde- og lydkontakt med saksbehandlere, som befinner seg andre steder. Fylkespolitiske møter arrangeres over hele Vest-Agder og det er praksis at saksbehandlere som har saker på møtets dagsorden må være til stede for eventuelle spørsmål eller utdypninger. Nå kan dette forenkles ved at saksbehandlere kan bidra med sitt til møte fra sitt kontor via Lync.

-Jeg syntes dette fungerte veldig bra, og det var forbausende god lyd, sa fylkesordfører Terje Damman, like etter det første forsøket med bruk av Lync under et politisk møte. ​-Dette er veldig tidsbesparende, mener Damman, som nå vil teste opplegget videre.

Steinar Knutsen, ved politisk sekretariat, sier de vil prøve det ut ved førstkommende SAM-utvalg i det nye rådhuset i Søgne og på fylkestinget i Sirdal senere i juni.

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. mai 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer