Fylkesutvalget Utprøver Lync
Foto: Cheryl Macdonald

Foto: Cheryl Macdonald

I forrige uke utprøvde fylkesutvalget for første gang mulighetene som ligger i IKT-verktøyet Lync. Det innebærer at politikerne i et møtelokale, via datanettet. kan ha direkte bilde- og lydkontakt med saksbehandlere, som befinner seg andre steder. Fylkespolitiske møter arrangeres over hele Vest-Agder og det er praksis at saksbehandlere som har saker på møtets dagsorden må være til stede for eventuelle spørsmål eller utdypninger. Nå kan dette forenkles ved at saksbehandlere kan bidra med sitt til møte fra sitt kontor via Lync.

-Jeg syntes dette fungerte veldig bra, og det var forbausende god lyd, sa fylkesordfører Terje Damman, like etter det første forsøket med bruk av Lync under et politisk møte. ​-Dette er veldig tidsbesparende, mener Damman, som nå vil teste opplegget videre.

Steinar Knutsen, ved politisk sekretariat, sier de vil prøve det ut ved førstkommende SAM-utvalg i det nye rådhuset i Søgne og på fylkestinget i Sirdal senere i juni.

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. mai 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer