Vest-Agder fylkeskommune inviterer til høringsseminar 22. mai i forbindelse med Regional plan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet 2014-2020 (RIFF). Seminaret vil holdes på Rica Dyreparken Hotel i Kristiansand 22. mai klokken 09:30 -14:30 Dialogmøte er gratis og det vil bli servert lunsj. Planens høringsfrist er 1. juli.

Hensikten med høringsseminaret er å få respons på plandokumentet. Spesielt knyttet til visjon, mål og strategier (hva vil vi og hvordan kommer vi dit), vesentlige momenter som mangler og forslag til forbedringer. Vi ønsker spesielt tilbakemeldinger på forslag til arealbruksprinsipper og temakartet over verdisatte regionale friluftsområder. I tillegg ønsker vi konkrete innspill til planens handlingsprogram.

Påmelding sendes til any@vaf.no med frist 10. mai.

Les mer her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. mai 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Plan og miljø

 • Lindesnes Kommune Arealdel
  av jto, 17.06.19

  Anbefaler Lindesnes kommune å stille arbeidet med kommuneplanens arealdel i bero

  Les mer
 • Frimområde Skilt
  av jto, 14.06.19

  Vil ha økt ressurs til nye oppgaver knyttet til friluftsliv

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer