Vest-Agder fylkeskommune inviterer til høringsseminar 22. mai i forbindelse med Regional plan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet 2014-2020 (RIFF). Seminaret vil holdes på Rica Dyreparken Hotel i Kristiansand 22. mai klokken 09:30 -14:30 Dialogmøte er gratis og det vil bli servert lunsj. Planens høringsfrist er 1. juli.

Hensikten med høringsseminaret er å få respons på plandokumentet. Spesielt knyttet til visjon, mål og strategier (hva vil vi og hvordan kommer vi dit), vesentlige momenter som mangler og forslag til forbedringer. Vi ønsker spesielt tilbakemeldinger på forslag til arealbruksprinsipper og temakartet over verdisatte regionale friluftsområder. I tillegg ønsker vi konkrete innspill til planens handlingsprogram.

Påmelding sendes til any@vaf.no med frist 10. mai.

Les mer her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. mai 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Plan og miljø

 • Nodeland
  av jto, 08.04.19

  Ros til plan for å utvikle Nodeland i Songdalen

  Les mer
 • Kristiansands Kommunevåpen
  av jto, 05.04.19

  Kristiansand får midler til by- og tettstedsutvikling

  Les mer
 • Kvinesdaøls Kommunevåpen
  av jto, 05.04.19

  Mulighetsstudie for å sikre Liknes i Kvinesdal mot flom og oppgradere torvområde

  Les mer