Vest-Agder fylkeskommune inviterer til høringsseminar 22. mai i forbindelse med Regional plan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet 2014-2020 (RIFF). Seminaret vil holdes på Rica Dyreparken Hotel i Kristiansand 22. mai klokken 09:30 -14:30 Dialogmøte er gratis og det vil bli servert lunsj. Planens høringsfrist er 1. juli.

Hensikten med høringsseminaret er å få respons på plandokumentet. Spesielt knyttet til visjon, mål og strategier (hva vil vi og hvordan kommer vi dit), vesentlige momenter som mangler og forslag til forbedringer. Vi ønsker spesielt tilbakemeldinger på forslag til arealbruksprinsipper og temakartet over verdisatte regionale friluftsområder. I tillegg ønsker vi konkrete innspill til planens handlingsprogram.

Påmelding sendes til any@vaf.no med frist 10. mai.

Les mer her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. mai 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Plan og miljø

 • Havkraft
  av jto, 05.11.19

  Positiv høringsuttalelse om åpning for fornybar energi til havs

  Les mer
 • Vennesla Attraksjonsutvikling Illustrasjon
  av jto, 10.10.19

  Støtte til attraksjonsutviklings-prosjekt i Vennesla

  Les mer
 • Norges Lover Stilistisk Forsidebilde
  av jto, 27.09.19

  Positiv høringsuttalelse til at antall rovviltnemder blir justert

  Les mer