Hadia Tajik og Kulturdepartementet kommer til Buen kulturhus i Mandal tirsdag 14. mai kl. 11-13.

På kulturministerens oppstartsmøte 6. mars ønsket hun kultursektoren velkommen til innspillseminar til Kulturløftet III. Hun oppfordret til deltakelse og vektla hvor viktig det er for regjeringens arbeid med Kulturløftet III å få innspill fra kulturfolk i hele landet.

"No skal vi peike ut retninga for dei komande åra. Difor vil eg denne våren reise rundt i alle fylka for å få innspel. Kva bør vi halde fram med? Kva bør vi satse på framover? Korleis sikre at fleire deltek?

I møtet vil det bli høve til å kome med innspel til arbeidet. De kan og sende innspel til Kulturdepartementet på nettsida vår. For påmelding og innspel eller for meir informasjon, sjå: www.regjeringen.no/kulturloftet.", skriver kulturministeren.

 

Dette er et åpent møte alle kan melde seg på. Dersom du ønsker å delta på møtet, kan du melde deg på via http://www.regjeringen.no/nb/dep/kud/kampanjer/kulturloftet/pamelding-til-innspillsseminarkick-off-i.html?id=713089.

Påmeldingsfrist: fredag 10. mai.

 

 

av kas, publisert 6. mai 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Bokbussen Ved Spangereid Skole
  av jto, 11.06.19

  Mange klemmer til sjåføren på bokbussen under nostalgisk turnè

  Les mer