Hadia Tajik og Kulturdepartementet kommer til Buen kulturhus i Mandal tirsdag 14. mai kl. 11-13.

På kulturministerens oppstartsmøte 6. mars ønsket hun kultursektoren velkommen til innspillseminar til Kulturløftet III. Hun oppfordret til deltakelse og vektla hvor viktig det er for regjeringens arbeid med Kulturløftet III å få innspill fra kulturfolk i hele landet.

"No skal vi peike ut retninga for dei komande åra. Difor vil eg denne våren reise rundt i alle fylka for å få innspel. Kva bør vi halde fram med? Kva bør vi satse på framover? Korleis sikre at fleire deltek?

I møtet vil det bli høve til å kome med innspel til arbeidet. De kan og sende innspel til Kulturdepartementet på nettsida vår. For påmelding og innspel eller for meir informasjon, sjå: www.regjeringen.no/kulturloftet.", skriver kulturministeren.

 

Dette er et åpent møte alle kan melde seg på. Dersom du ønsker å delta på møtet, kan du melde deg på via http://www.regjeringen.no/nb/dep/kud/kampanjer/kulturloftet/pamelding-til-innspillsseminarkick-off-i.html?id=713089.

Påmeldingsfrist: fredag 10. mai.

 

 

av kas, publisert 6. mai 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Ebokbib Logo Rund
  av jto, 06.02.19

  eBokBib opphører til nyttår

  Les mer
 • Bokbussen Med Å Markere Bokåret 20+19
  av Torvald Hellum, 27.12.18

  600.000 kroner til å markere Bokåret 2019 i Agder

  Les mer
 • Erik Alfred Tesaker
  av jto, 21.12.18

  Møtet med oppfinneren var tidenes beste arrangementsturne

  Les mer