Hadia Tajik og Kulturdepartementet kommer til Buen kulturhus i Mandal tirsdag 14. mai kl. 11-13.

På kulturministerens oppstartsmøte 6. mars ønsket hun kultursektoren velkommen til innspillseminar til Kulturløftet III. Hun oppfordret til deltakelse og vektla hvor viktig det er for regjeringens arbeid med Kulturløftet III å få innspill fra kulturfolk i hele landet.

"No skal vi peike ut retninga for dei komande åra. Difor vil eg denne våren reise rundt i alle fylka for å få innspel. Kva bør vi halde fram med? Kva bør vi satse på framover? Korleis sikre at fleire deltek?

I møtet vil det bli høve til å kome med innspel til arbeidet. De kan og sende innspel til Kulturdepartementet på nettsida vår. For påmelding og innspel eller for meir informasjon, sjå: www.regjeringen.no/kulturloftet.", skriver kulturministeren.

 

Dette er et åpent møte alle kan melde seg på. Dersom du ønsker å delta på møtet, kan du melde deg på via http://www.regjeringen.no/nb/dep/kud/kampanjer/kulturloftet/pamelding-til-innspillsseminarkick-off-i.html?id=713089.

Påmeldingsfrist: fredag 10. mai.

 

 

av kas, publisert 6. mai 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer

Siste fra Fylkesbiblioteket

 • Bokbussen Ved Spangereid Skole
  av jto, 11.06.19

  Mange klemmer til sjåføren på bokbussen under nostalgisk turnè

  Les mer
 • Bokbussgul
  av nist16, 13.05.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer