Fylkeskommunen skal investere 231 millioner kroner i ombygning og nye tilbygg ved Mandal videregående skole. BRG Entreprenør AS skal gjennomføre arbeidene som en totalentreprise. Byggearbeidene har pågått for fullt siden mars. De nye byggene skal være klare til skolestart 2014. Prosjektledelsen rapporterer om kontroll på fremdrift, kvalitet og økonomi.

Det første man startet på var fundamentering av et nytt praksisbygget, samt forskaling og ringmur på ny garasje til driftsorganisasjonen. Midlertidige løsninger for arbeidsplass til blant annet lærere, ledelse og ekspedisjon er etablert. Dette ble flyttet til en egen brakkerigg i månedsskiftet april/mai. Det er mye detaljplanlegging fra entreprenør som avklares i disse dager, og mye av dette vil være avklart før sommeren. I disse prosessene inngår også mange materialvalg, samt endelig utsjekking av plassering og valg av undervisnings-/brukerutstyr.

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. juni 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer