Fylkeskommunen skal investere 231 millioner kroner i ombygning og nye tilbygg ved Mandal videregående skole. BRG Entreprenør AS skal gjennomføre arbeidene som en totalentreprise. Byggearbeidene har pågått for fullt siden mars. De nye byggene skal være klare til skolestart 2014. Prosjektledelsen rapporterer om kontroll på fremdrift, kvalitet og økonomi.

Det første man startet på var fundamentering av et nytt praksisbygget, samt forskaling og ringmur på ny garasje til driftsorganisasjonen. Midlertidige løsninger for arbeidsplass til blant annet lærere, ledelse og ekspedisjon er etablert. Dette ble flyttet til en egen brakkerigg i månedsskiftet april/mai. Det er mye detaljplanlegging fra entreprenør som avklares i disse dager, og mye av dette vil være avklart før sommeren. I disse prosessene inngår også mange materialvalg, samt endelig utsjekking av plassering og valg av undervisnings-/brukerutstyr.

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. juni 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer