Regionplan Agder 2020 har fått en ny nettside.

- Det har skjedd mye i oppfølgingsarbeidet for Regionplan Agder 2020 i det siste, og derfor var også nettsidene til regionplanen modne for en overhaling, sier koordinator for Regionplan Agder 2020, Inger Holen. "Vi har jobbet mye på kommunikasjonssiden, og nettsiden er en del av dette arbeidet. I tillegg skal vi snart sende ut nyhetsbrev for å holde det regionale partnerskapet oppdatert over hva som rører seg når det gjelder Regionplan Agder 2020".

- Vi var uansett nødt til å gjøre noe med nettsiden, ettersom den tekniske løsningen som vi brukte skulle erstattes av en ny en, sier nettredaktør Manuel Birnbrich. Når den nye nettsiden er på plass nå, ønsker vi å bli flinkere til å gjøre den til et enda bedre verktøy i oppfølgingsarbeidet for regionplanen. Derfor inviterer vi alle som besøker nettsiden til å komme med kommentarer og innspill om hva de liker eller savner med den. Send gjerne en e-post til en av kontaktpersonene som dere finner nederst på nettsiden.

Birnbrich viser til at de nye nettsidene har fått en klar merverdi, i og med at både den nye statistikk- og analyseportalen og den internasjonale portalen for Agder nå er integrert og tilgjengelig fra samme sted på nett. 

Ofte etterspurte dokumenter er nå tilgjengelig direkte på forsiden. Klikk her og se selv: www.regionplanagder.no

Det var IT-selskapet Evry som har utviklet de nye nettsidene, basert på en teknisk løsning fra Umbraco.

Bilde Espen Og Manuel

På bildet: Nettredaktør Manuel Birnbrich (t.v.) og Espen Moseidjord, prosjektleder for statistikk- og analyseportalen for Agder. Bildet er tatt av koordinator for Regionplan Agder 2020, Inger Holen.

 

 

av Birnbrich, Manuel, publisert 27. juni 2013 | Skriv ut siden