Naturlosene tar deg meg til kjente og ukjente steder, i nærområdet ditt eller i regionen. Det finnes massevis av tilbud over hele Agder. På naturlosturene er på du på tur med kjentfolk som forteller om natur og kultur i langs veien eller i området. Du får fine opplevelser, tips til turer og kunnskap om natur og kultur. Fylkeskommunen er med å muliggjøre tilbudet.

På turene er det alltid med en naturlos. Vedkommende skal ivareta alle deltakerne og berike turen med sine kunnskaper og ferdigheter. De aller fleste turene er gratis. Noen turer har tilbud om transport og annet for en rimelig kostnad. Enkelte turer krever også påmelding.

Her finner du turprogrammet for sesongen.

Naturlosordningen koordineres av:

Kristiansand og Opplands Turistforening
Skogselskapet i Vest-Agder
Friluftsrådet Region Mandal - FREM
Lister Friluftsråd
Midt-Agder Friluftsråd

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. juli 2013 | Skriv ut siden