Det var stor festivitas, med blant annet både fylkesordfører Terje Damman og ordfører Johnny Greibesland til stede da åpningen av "den nye Kuliaveien ble markert nylig. Elleve år gamle Kenneth Kartevoll fikk æren av å klippe snoren som markerte åpningen som innebærer at fylkesveistrekningen mellom Nodeland og Torridal nå er åpnet for trafikk igjen.

Totalt 25 millioner kroner er brukt til å rette ut og forbedre deler av veien. Det er medgått 18.000 arbeidstimer for å bli ferdig med de 1.100 metrene med kraftig forbedret vei.

Før arbeidet startet opp var det beregnet at det var 1.200 kjøretøy i døgnet som benyttet seg av Kuliavegen. Ordfører Johnny Greibesland tror at det vil bli en kraftig økning med trafikk på denne vegen fremover. -Mye kø på E-39 og mye bedre vei på Kuliavegen vil nok friste flere til å bruke denne vegen nå, sier han.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. juli 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi
  av ansk55, 19.09.19

  Ledig drosjeløyve i Kvinesdal kommune - utlysning september 2019

  Les mer
 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer