Utsikt20529
Foto: Peder Austrud

Foto: Peder Austrud

Susanne D. Seljåsen starter denne uken sitt år som bedriftsstipendiat i Kvinesdal. Hun skal arbeide med prosjektet "Attraksjon Utsikten". Det er Innovasjon Kvinesdal / Kvinesdal kommune som er arbeidsgiver, mens næring- og energiseksjonen i Vest-Agder fylkeskommune er prosjektleder. Universitetet i Agder bidrar med en dedikert veileder.

"Det skal bli spennende å følge Susanne i året som kommer", sier Siv Hemsett som er prosjektleder i fylkeskommunen for ordningen. Samtidig er de bedriftsstipendiatene fra ordningens første driftsår (Inger Hutchinson og Helga Sandnes) i ferd med å avslutte sine engasjement hos henholdsvis Visit Sørlandet AS / Arene USUS og Lindesnes Fyr. De leverer sine rapporter i løpet av ett par uker. Formålet med ordningen er å bygge bro mellom akademia, opplevelsesnæringen og den offentlige reiselivssatsingen.

 

Les også hva Radio Kvinesdal skriver om saken her.