For første gang i Norge arrangeres det en egen digital konferanse for reiselivsnæringen. Møt Facebook, Google og Tripadvisor på Kilden i Kristiansand 22.-23. oktober!

Det er mange digitale konferanser og seminar i Norge, men ingen som retter seg kun inn mot de behov som gjelder i reiselivet. I bedrifts- nettverket Arena Usus har man på Sørlandet siden 2010 jobbet ut fra en oppfatning om at våre gjester er våre beste markedsførere. "Vi er opptatt av å levere, lære og utvikle oss sammen med gjesten, i troen om at det å være best på gjenkjøp vil gi resultat i en verden hvor kjøpt og betalt reklame dankes ut av ærlig og fortjent kundeprat (eller markedsføring om du vil)". Dette uttaler Heidi Sørvig som er daglig leder i Visit Sørlandet AS og initiativtaker til konferansen. 

Mer info og påmelding her.

av Hemsett, Siv, publisert 21. august 2013 | Skriv ut siden