Lyttevennprosjektet, som ble igangsatt i 2010 av fylkeseldrerådet i Vest-Agder, er blitt en suksess. I fylket er det nå over 200 lyttevenner. Fra flere av kommunenes eldreråd eller skolefaglige rådgivere er det uttalt at Lyttevennprosjektet skal introduseres ved alle skolene Formålet med prosjektet er å bygge bro mellom generasjonene, og utvikle en modell for eldres aktive deltakelse i skolen, for å stimulere og motivere leseferdighet og leselyst hos barn i alderen 7 til 9 år, i samarbeid med skolens pedagogiske personale. Nå har prosjektet fått egne nettsider.

På nettsidene kan en lese hvordan aktive lyttevenner finner aktiviteten inspirerende og meningsfylt. Det informeres om prosjektet og hvorledes en kan bli lyttevenn. Også elevers opplevelse av aktiviteten kan en lese om og se i en egen film om prosjektet.

Du finner nettsiden her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. august 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer