Lyttevennprosjektet, som ble igangsatt i 2010 av fylkeseldrerådet i Vest-Agder, er blitt en suksess. I fylket er det nå over 200 lyttevenner. Fra flere av kommunenes eldreråd eller skolefaglige rådgivere er det uttalt at Lyttevennprosjektet skal introduseres ved alle skolene Formålet med prosjektet er å bygge bro mellom generasjonene, og utvikle en modell for eldres aktive deltakelse i skolen, for å stimulere og motivere leseferdighet og leselyst hos barn i alderen 7 til 9 år, i samarbeid med skolens pedagogiske personale. Nå har prosjektet fått egne nettsider.

På nettsidene kan en lese hvordan aktive lyttevenner finner aktiviteten inspirerende og meningsfylt. Det informeres om prosjektet og hvorledes en kan bli lyttevenn. Også elevers opplevelse av aktiviteten kan en lese om og se i en egen film om prosjektet.

Du finner nettsiden her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. august 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer