Et band bestående av topp utøvere fra rytmisk på Universitetet i Agder, vel sammensatt av Pål Rake gjennomfører i samarbeid med Sørlandske Sommernetter en miniturnè på Sørlandet til Fevik, Mandal og Kristiansand. Turnèen starter torsdag 12. september på Strand Hotel Fevik og fortsetter onsdag 18. september i Klubbscenen på Buen Kulturhus og drar så videre til Sjørøverteateret i Dyreparken 19. september hvor det arrangeres har to konserter. Vest-Agder fylkeskommune støtter turnèen.

De beste låtene fra 70, 80, 90 årene tribute band» er eksklusivt sammensatt av Sørlandske Sommernetter for Sensommerkonsertene 2013. Bandet består av profesjonelle og prisdryssede musikere fra hele landet som har studert sammen.  Vokalist og prosjektleder Pål Rake har vunnet Universitets festkonsert. Bandet består av: Pål Rake – vokal og key-board, Finn Dyb-Sandnes – bass, Petter Tysland – gitar, Joakim Quale – vokal/gitar, og Jens Nyland – trommer.

Sensommerkonsertene arrangeres fire steder:

Strand Hotel Fevik torsdag 12.september kl.  20:00

Klubbscenen – Buen Kulturhus i Mandal onsdag 18.september kl.  20:00

Sjørøverteateret – Dyreparken torsdag 19.septemger kl.  18:30

Sjørøverteateret – Dyreparken torsdag 19.september kl.  21.30

Sørlandske Sommernetter Konsertstemning

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. september 2013 | Skriv ut siden