Onsdag 18. september vil det bli arrangert lærlingekonkurranse for kokker og servitører på Tangen videregående skole i Kristiansand. Det er påmeldt ni kokkelag med to på hvert lag og fem servitører. Konkurransen starter klokken 11. 30 og cirka klokken 16.00 skal gjestene serveres. Konkurransen er et samarbeid mellom Opplæringskontoret for Resepsjon-, Restaurant- og Matfag i Agder, Kokkenes Mesterlaug Sørlandet og Kokkenes Mesterlaug Aust-Agder. Kokkenes Mesterlaug vil bruke konkurransen som uttak til Norgescup for kokk- og servitørlærlinger i Stavanger.

Formålet med konkurransen er å gi trening, slik at lærlingene er bedre forberedt til fagprøven. Denne treningen er nyttig både for første års og andre års lærlinger. Eventuelt videre konkurranse i Norgescupen bestemmes av Laugene – Kokkenes Mesterlaug Sørlandet og Kokkenes Mesterlaug Aust-Agder. Norgescupen foregår i Stavanger 13. og 15. februar 2014..

Hvert lag skal lage en tre-retters meny til seks personer, hvorav en couvert til dommerne, en til utstilling og fire som skal serveres innbudte gjester.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 13. september 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer