I juli ble det registrert en vekst i Listerbommene samlet sett på 1990 kjøretøyer i døgnet. Nå foreligger tallmateriale for august og det viser at veksten fortsatt har vært god. I løpet av august passerte det 1129 kjøretøyer mer i døgnet enn det som ble registret i august i fjor. Ved utgangen av august viser statistikken at det i løpet av året har vært en økning på hele 11,3 prosent i de tre bomstasjonene samlet sett, målt i forhold til tilsvarende periode i 2012.

Rundt 57,5 prosent av trafikken gjennom bomstasjonene i Lister passerer bomstasjonen på Kvinesheia. Henimot ti prosent passerer stasjonen på fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal, mens resten kjører fylkesvei 43 mellom Lyngdal og Farsund.

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. september 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi
  av ansk55, 19.09.19

  Ledig drosjeløyve i Kvinesdal kommune - utlysning september 2019

  Les mer
 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer