Som en del av vedtatt “Sykkelstrategi for Kristiansandregionen 2010-2020” er det planlagt et hovedsykkelveinett og en sykkelekspressvei gjennom Kristiansand. Det er behov for å bedre fremkommeligheten på dagens sykkelveinett og gjøre hele nettet mer ensartet.

Sykkelekspressvegen fra Sørlandsparken via Kvadraturen til Vågsbygd skal ha hinderfri framføring og høy standard. Det skal i tillegg være gode forbindelser på tvers av E39. Dette er forbindelser til Setesdalsveien, i Møllevannsveien, Havnegata og Kvadraturen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. september 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer