Som en del av vedtatt “Sykkelstrategi for Kristiansandregionen 2010-2020” er det planlagt et hovedsykkelveinett og en sykkelekspressvei gjennom Kristiansand. Det er behov for å bedre fremkommeligheten på dagens sykkelveinett og gjøre hele nettet mer ensartet.

Sykkelekspressvegen fra Sørlandsparken via Kvadraturen til Vågsbygd skal ha hinderfri framføring og høy standard. Det skal i tillegg være gode forbindelser på tvers av E39. Dette er forbindelser til Setesdalsveien, i Møllevannsveien, Havnegata og Kvadraturen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. september 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer