Vintervei
Foto: Lasse Moen Sørensen

Foto: Lasse Moen Sørensen

Hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø har besluttet å omklassifisere to veistrekninger i Lindesnesregionen. Den ene dreier seg om en veistrekning på 125 meter på fylkesvei 151 i Øyslebø sentrum i Marnardal kommune. Strekningen er en ekstra tverrforbindelse mellom fylkesveiene 455 og 201. Det har i lengre tid vært enighet med Marnardal kommune om nedklassifiseringen til kommunal vei. Den andre dreier seg om en arm til fylkesvei 352 i Åseral. Veien ble bygget som bygdevei i 1953. I forbindelse med veireformen av 1964 ble hovedsakelig alle bygdeveier tatt opp som fylkesveier, herunder den aktuelle parsellen på Nedregardsveg. Åseral kommune og har ingen merknader til omklassifiseringen.


av Torkelsen, Jan H., publisert 19. september 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer