I sommer har det vært presentert en Emanuel Vigeland utstillingen i Buen Kulturhus i Mandal. Da utstillingen ble avsluttet 25. august var det klart at den hadde oppnådd publikumsrekord i kulturhuset. Utstillingen ble besøkt av 2400 mennesker. Tone Klev Furnes, som har vært ansatt i undervisningsstilling i Vest-Agder fylkeskommune, var kurator for utstillingen: Den ble produsert av Emanuel Vigelands museum i samarbeid med Furnes. Utstillingen ble bekostet av Norsk Kulturråd, Fritt Ord og Vest-Agder fylkeskommune.

I tillegg til utstillingen har Vest-Agder fylkeskommune også støttet en biografi om Emanuel Vigeland, forfattet av Tone Klev Furnes. Den utkom 14. juni i år på Dreyers forlag. Boken har fått gode kritikker, blant annet terningkast fem i både VG og Fædrelandsvennen.

 Emanuel Vigeland Kvinne Og Barn I Vann

Emanuel Vigeland: Kvinne og barn i vann

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. september 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer