Første helg i advent, det vil si lørdag 30. november og søndag 1. desember, arrangerer Sjølingstad Uldvarefabrik i Mandal stort julemarked. Industrimuseet vil ha åpent fra klokken 11.00 til 16.00 begge dagene. Museet søker deg som produserer varer for salg selv til å delta med salgsstand.

Det er en forutsetning at utstiller har produsert varene selv. Påmelding koster 400 kroner per utstiller. Hvis du ønsker å delta, fyller du ut svarslipp og returnerer til Sjølingstad Uldvarefabrik innen 10. november. Du får da tilsendt faktura på påmeldingsavgiften.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å delta på julemarkedet? Tips dem gjerne. Del gjerne på Facebook, Museet legger ut informasjon på Facebook: www.facebook.com/museumsfabrikken

Mer informasjon finner du her: Brev til utstillere 2013

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. september 2013 | Skriv ut siden