Sørlandsk lærerstevne er en etterutdanningsdag for ansatte i skoler og barnehager i Agder. Stevnet samler årlig rundt 2.500 deltakere på Campus Gimlemoen. Påmeldingen til denne høstens arrangement er avsluttet, endelig antall deltakere ble 2663. Det er Utdanningsforbundet i Vest-Agder og Aust-Agder som står bak Sørlandsk lærerstevne i samarbeid med fylkesmennene i Aust-Agder og Vest-Agder og Universitetet i Agder v/Avdeling for lærerutdanning.

Sørlandsk lærerstevne arrangerer også en læremiddelutstilling der ulike bedrifter og organisasjoner stiller ut og viser produkter med tilknytning til barnehage og skole.

Sørlandsk Lærerstevne er en stiftelse som Utdanningsforbundet i Aust-Agder og Vest-Agder står bak. Stiftelsens formål er: ”Sørlandsk lærerstevne vil samle ulike yrkesgrupper i barnehage, grunnskole og videregående opplæring for gjennom kurs, foredrag og diskusjon drøfte aktuelle pedagogiske og kulturelle spørsmål”.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. oktober 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer