Er du glad i høstens myriader å fargeopplevelser i naturen? Er du i tillegg glad i friluftsliv? Da tilbyr Naturlos-programmet deg to flotte turer i Farsundsområdet søndag 6. oktober. Turene er gratis. Med rundt i naturen er de lokalkjente naturloser som beriker opplevelsen med interessant lokalkunnskap. Turene passer for både liten og stor.

Rusletur i Kjørresfjordskogen i Farsund

Dette er en familietur for store og små på sti og vei. Under veis på turen som er et par,tre kilometer lang orienteres det om pyntegrønt og beiting med Shropshire sau, natursti og spikking. Det serveres gratis bålkaffe og det blir salg av pølser og brus.

Møtested er Malerbua klokken 13.00, skiltet avkjørsel fra fylkesvei 465.Naturloser er Uwe Rutzen og Per Kristian Stokke. Turen arrangeres av skogkonsulenten på vegne av Opplysningsvesenets Fond i samarbeid med 1. Vanse speidergruppe og Skogselskapet i Agder

Mer informasjon om turen gis på telefon 90 09 55 58 / 95 19 14 93

Høsttur i Spind i Farsund

Her er muligheten til å bli med på tur langs gamle veier og stier i sydøstre del av Spind. På  turen blir det besøk til  gammel bebyggelse og  historiske minner. Turområdet er Viestad,

Lengde er på rundt fire kilometer på vei og sti i ulendt terreng En møter opp på Viestad skole klokken 13.00.  Naturloser er Terje Briskelid og Hans I. Nilsen Turrrangør er Spind Historielag. Ytterligere informasjon om turtilbudet fås på telefon 97 46 20 57

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. oktober 2013 | Skriv ut siden