Fylkesordfører Terje Damman har mottatt en hilsen fra Kommunalminister Liv Signe Navarsete som han ønsker å videreformidle. –Etter fire år i Kommunal- og regionaldepartementet er tida inne til å takke for seg. Me vil gjerne takke for godt samarbeid og for den viktige jobben du og dine medarbeidarar gjer for å gje innbyggjarane i din fylkeskommune gode tjenester, skriver hun.

Hun skriver videre at det har vært et privilegium å møte fylkesordføreren og andre fylkeskommunale medarbeidere på ulike møter i departementet og å oppleve innovasjon og nyskaping i fylkeskommuner på reiser landet rundt.

-Lukke til vidare med arbeidet for eit sterkt lokaldemokrati og gode tenester til innbyggjarane, avslutter Navarsete sin hilsen på vegne av seg selv og hennes medarbeidere i departementet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. oktober 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer