Vest-Agder fylkeskommune er anmodet om å foreslå kandidater til styreverv i Helse Sør-Øst, Sørlandet sykehus HF og Innovasjon Norge Agder for toårsperioden 2014-15. Listen over kandidater ble vedtatt av fylkesutvalget på onsdag.

Følgende folkevalgte kandidater er foreslått som medlem/varamedlem til Helse Sør-Øst: Arild Birkenes (Frp), Rolf Terje Klungland (Ap), Anne Margrethe Larsen (V), Hans Otto Lund (H), Janne Nystøl Spilde (Krf) og Thore Westermoen (Krf).

Følgende folkevalgte kandidater er foreslått som medlem/varamedlem til Sørlandet sykehus HF: Arild Birkenes (Frp), Anne Margrethe Larsen (V), Kirsten Huser Leschbrandt (H), Jan Oddvar Skisland (Ap), Janne Nystøl Spilde (Krf) og Thore Westermoen (Krf).

Følgende folkevalgte kandidater er foreslått som styremedlem til Innovasjon Norge Agder: Svein Bringsjord (H) og Reidun Gøthesen Scherpf (Ap).

Kandidatene er listet alfabetisk.

av Wanja Richardsen, publisert 25. oktober 2013 | Skriv ut siden