1. søndag i advent, 1. desember, fra klokken 12 00 til 16.00, inviterer Kristiansand museum på Kongsgård til førjulshygge i Bygaden. Her blir det anledning til å kjøpe julegaver, ta en kopp kaffe eller gløgg. Mange utstillere vil være til stede. De selger småkaker og strømper - julekort og juleduker - syltetøy og kranser. Venneforeningen fyrer opp grillen og selger pølser i brød, helligtrekongerslys og julebrød. Skulle du bli sulten eller tørst, så kan du kjøpe en kopp kaffe og en svele å kose deg med mens du vandrer rundt i Bygaden.

Sjonglør På MuseetSjongløren kommer og holder oppvisning for både store og små. Du kan kjøre med hest og kjerre, være med på eventyrstund og kanskje kommer nissen innom. Det er mye for både store og små!

Kafeen i konsul Mørchs paviljong holder åpent, her kan du kjøpe kaffe og vaffel hvis det frister mer.

Velkommen til årets førjulshygge!

 

av Jan Torkelsen og Eva Høiby, publisert 27. november 2013 | Skriv ut siden