Vest-Agder fylkeskommune vil i 2014 bidra til arrangementer i Arendal, dersom fylkestinget i midten av desember følger opp fylkesrådmann Kristin Tofte Andresens budsjettforslag.Hun foreslår at det avsettes 250 000 kroner til Arendalsuka. Videre går hun inn for at fylkeskommunen skal bidra med et tilsvarende beløp til Arendalskonferansen.

Arendalsuka ble første gang arrangert i 2012 og er en nasjonal møteplass for alle med interesse for politikk og samfunn, nasjonalt, regionalt og lokalt. I 2013 var Arendalsuka også startskuddet for den nasjonale stortingsvalgkampen med blant annet partilederdebatt. Arendalsuka bidrar til å sette Arendal og landsdelen på det nasjonale nyhetskartet.

Arendalskonferansen er etablert som en årlig nasjonal møtearena for kommunesektoren. Konferansen er en læringsarena hvor kunnskap og metoder for økt innovasjon i offentlig sektor settes på dagsorden. Konferansen arrangeres av Arendal kommune i samarbeid med den nasjonale Innovasjonsalliansen og lokale og regionale partnere.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. november 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer