- Vi ønsker alle våre ansatte, kontakter, samarbeidspartnere og alle som bor i Vest-Agder en riktig god jul og et godt nytt år. Det sier fylkesordfører Terje Damman og fylkesrådmann Kristin Tofte Andresen.

 

 

Terje Damman Med Fylkesordførerkjedet

 

- Det har vært et begivenhetsrikt år og neste år blir også spennende, sier Terje Damman.

Les en oppsummering av det fylkeskommunale året her.

I stedet for å sende julekort, gir fylkeskommunen porto og julekort-pengene til en god sak i fylke vårt. Vi ønsker forsatt våre samarbeidspartnere, kontakter og ansatte en god jul og et godt nytt år. Ved å gjøre det gjennom elektroniske kanaler (som vår hjemmeside, twitter og på facebook) kan vi i år gi 15 000 kroner til "Kick off - sommerleir med mening". -Et flott tiltak det er lett å støtte, sier fylkesordfører Terje Damman. Les mer om prosjektet her.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

 

Kristin Tofte Andresen Assisterende Fylkesrådmann

- Vi vil fortsette å ha fokus på den høye faglige kvaliteten arbeidet vi leverer og vi har dyktige medarbeidere. Det er ikke vanskelig for meg å trekke frem dyktige medarbeide – også i år har alle som jobber i skolene våre, på tannklinikkene, i de fylkeskommunale institusjonene og på fylkeshuset bidratt til gode resultater. Vi driver en mangfoldig virksomhet!, sier fylkesrådmann Kristin Tofte Andresen. - For egen del vil jeg også tilføye at 2013 ble et spesielt minneverdig ved at Tine Sundtoft i oktober ble utnevnt til ny klima- og miljøvernminister. Det var ikke bare jeg som fikk nye oppgaver som følge av regjeringsskifte og jeg er takknemlig for den "spiriten" organisasjonen vår hele tiden har vist!

- Nå ønsker vi alle en god ferie og et godt nytt år med fortsatt spennende oppgaver og prosjekter i vår region, avslutter Kristin Tofte Andresen og Terje Damman.

 

av Macdonald, Cheryl, publisert 23. desember 2013 | Skriv ut siden