Zaklina Tarabar, fra Kristiansand og fem år gamle Lauritz Dyrkolbotn, fra Mandal vant hver sin Ipad. Det var fylkestannhelsesjef, Terje Andersen som kunne leke julenisse og gi bort to premier som takk for at de to svarte på brukerundersøkelsen som ble gjennomført av tannhelse i høst.

Undersøkelsen ble holdt i oktober/november og over 500 svarte på spørsmålene. -Hensikten med brukerundersøkelsen er å gjør oss bedre. Så takk til dere to for at dere tok dere tid til å svare på spørsmålene, sa Terje under overrekkelsen.

Vi var svært fornøyd med besøket hos tannlegen i Mandal, kunne Linda Hansen (mor til Lauritz) fortelle. At sønnen i tillegg vant Ipad var ekstra stas. –Nå slipper du å ønske deg Ipad til jul, sa hun til sønnen.

-Det er alltid gøy å kunne glede andre. Vi var litt spente på resultatet av årets brukerundersøkelse, kunne Terje fortelle. – Vi hadde en liknende undersøkelse i fjor. Der svarte 92 prosent at de var fornøyd eller svært fornøyd med den offentlige tannhelsetjenesten i Vest-Agder. Med et så godt resultat fryktet vi at det kanskje var litt dårligere i år, Men til vår store glede så var faktisk ennå flere fornøyd i år, hele 94 prosent. Nå lærer vi fra årets undersøkelse også og ambisjonene er å fortsette å ligge på godt over 90 prosent fornøyde kunder, avslutter Terje Andersen.

Vi gratulerer de to heldige vinnerne.

 

Her kan du lese mer om selve brukerundersøkelsen.

av Macdonald, Cheryl, publisert 20. desember 2013 | Skriv ut siden