Kjetil Haglund, kokkelærling ble nylig kåret til årets lærling av NHO Agder. I begrunnelsen fra NHO Agder heter det: Årets lærling i NHO Agder er en ung rollemodell innen restaurant- og matfag, og det ser ut som om han liker å fortelle om sitt valg til andre. Og det er nettopp denne X-faktoren, det lille ekstra som gjorde at vi falt for denne kandidaten.

Han er førsteårs lærling, men har allerede i flere år gjort seg bemerket som innleder på Mad å' leven arrangementer med flere hundre ungdommer i begge Agderfylkene. Han har smeltet hjertene til skolerådgiverne og blir omtalt som veldig omgjengelig, positiv og godt likt.

Han har også vunnet sørlandsmesterskap både som elev og lærling.

Årets lærling i NHO Agder 2013 er Kjetil Haglund fra Måltid i Agder.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 Vinner Lærling 2013 Med Sjefer

Bildetekst: Her er Kjetil Haglund sammen med fungerende fagopplæringssjef i Vest-Agder, Kåre Blålid og sjef på Måltid i Agder, Linn Mjelde.

Hvert år kårer NHO Agder Årets lærling og Årets lærebedrift. På denne måten ønsker de å sette fokus på fagutdanning i regionen. Kåringene gjelder lærlinger og bedrifter i begge Agderfylkene. Årets lærebedrift 2013 ble i år gitt som er særskilt hedersbevisning til Øystein Holte,administrerende direktør og medeier av Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted hvor han har sørget for at bedriften i samarbeid med OTEK har tatt ansvaret for 89 lærlinger, og pr. dags dato er det 15 lærlinger ved KSMV.

 

 NHO Hyller Lærebedrift

Bildetekst: Øystein Holte fra  Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted, har nettopp hørt begrunnelsen for utmerkelsen fra leder av NHO Agder Siri Mathiesen.

Kåringene ble gjort rett før jul og var en flott "julegave" til den unge og flinke kokken og den dedikerte mentoren. Vi gratulerer begge to, lærebedriftene og NHO Agder med valg av verdige vinnere. Så ønsker vi lykke til i kokkemesterskap som Haglund skal delta i nå i 2014.

av Macdonald, Cheryl, publisert 17. januar 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer