Error loading MacroEngine script (file: /heltblank/content/standard.cshtml)

-Det er så moro, svarer  Svein Erik Birkeland, leder av PPT, før han fortsettet. Vi har jobbet lenge for
dette. Nå er vi endelig godkjent, , og det er kjempegøy.

Alle i avdelingen har vært involvert i dette og det har vært jobbet godt med det. Da er det gøy at vi som de første i landet får en ISO-sertifisering av leveransen vår i PPT. Så er dette egentlig bare starten. Åsleik Rannestad fra Norsk Veritas bruker eksemplet med bil-sertifikatet. Det er først når du har fått det at du kan bruke det til å bli skikkelig god. - Nå har vi et styringsverktøy og kvalitetssystem som får topp godkjenning. Så må vi holde oppe trøkket hele tiden for å beholde denne høye kvaliteten. Dette vil rett og slett holde oss i ørene. Jeg er spesielt stolt over de ansatte og at dette betyr at vi kan levere god kvalitet i tjenesten til de som trenger det, nemlig elevene vi jobber for og med.

 

Åsleik Rannestad var ikke i tvil om at han ville anbefale en sertifisering. – Det er mye vanskeligere å dokumentere og kvantifisere en kvalitetsprosess som det utredningsarbeidet PPT gjør, enn si f.eks produksjon av en ting. Et produkt virker eller det virker ikke. Hvordan sikrer enn at det PPT gjør virker? Derfor er det spesielt imponerende det de har gjort så langt. Det er slett ingen plankekjøring å få sertifisering. Mange prøver men de fleste gir opp fordi det er arbeidskrevende å dokumentere kvalitet. Men her opplever jeg at de forstår begrepet og hensikten og at sertifiseringen på mange måter bare er en begynnelse. De har jobbet med rammer, kvalitetshåndbok, prosedyrer og kommunikasjonskompetanse som alt følger prosedyrer for sertifisering. Det er imponerende det PPT har fått til, avslutter Åsleik Rannestad fra Norsk Veritas.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Iso Sertifikatet

 

ISO sertifiseringen er godjhent frem til 2016. Innen da må PPT på nytt gjennom en godkjenning. Så vi må fortsette det gode arbeidet, sier Svein Erik Birkeland, leder av PPT.

 

 

av Macdonald, Cheryl, publisert 16. januar 2014 | Skriv ut siden