Kokkelærling Kjetil Haglund
© Mål

Mål

Kjetil Haglund, kokkelærling ble nylig kåret til årets lærling av NHO Agder. I begrunnelsen fra NHO Agder heter det: Årets lærling i NHO Agder er en ung rollemodell innen restaurant- og matfag, og det ser ut som om han liker å fortelle om sitt valg til andre. Og det er nettopp denne X-faktoren, det lille ekstra som gjorde at vi falt for denne kandidaten.

Han er første års lærling, men har allerede i flere år gjort seg bemerket som innleder på Mad å' leven arrangementer med flere hundre ungdommer i begge Agderfylkene. Han har smeltet hjertene til skolerådgiverne og blir omtalt som veldig omgjengelig, positiv og godt likt.

Han har også vunnet sørlandsmesterskap både som elev og lærling.

Årets lærling i NHO Agder 2013 er Kjetil Haglund fra Måltid i Agder.

Hvert år kårer NHO Agder Årets lærling og Årets lærebedrift. På denne måten ønsker de å sette fokus på fagutdanning i regionen. Kåringene gjelder lærlinger og bedrifter i begge Agderfylkene. Årets lærebedrift 2013 ble i år gitt som er særskilt hedersbevisning til Øystein Holte,administrerende direktør medeier av Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted hvor han har sørget for at bedriften i samarbeid med OTEK har tatt ansvaret for 89 lærlinger, og pr. dags dato er det 15 lærlinger ved KSMV.

Kåringene ble gjort rett før jul og var en flott "julegave" til den unge og flinke kokken og den dedikerte mentoren. Vi gratulerer begge to, lærebedriftene og NHO Agder med valg av en verdig kandidat. Så ønsker vi lykke til i mesterskap som Haglund skal delta i nå i 2014.

av Cheryl Macdonald, publisert 8. januar 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer