Årets TEFA-seminar finner sted i Kristiansand 12. mars, og i år settes det fokus på hvordan vi utnytter de fiskeressursene kalkingen har gitt oss. Påmeldingsfrist 28. februar.

TEFA, Tverrfaglig etatsgruppe for forsuringsspørsmål i Agderfylkene, inviterer til seminar om forsuring, kalking og fiskeforvaltning. Tittelen for årets seminar er "Sørlandet – fra sur fiskedød til lakseparadis?" Seminaret, inkludert lunsj, er gratis og åpent for alle.

Dato: 12. mars 2014.

Tidspunkt: 09.00 -15.30.

Sted: Quality Hotel & Resort Kristiansand, Sørlandsparen.

Påmelding: Påmelding skjer elektronisk innen 28. februar til https://skosgselskapetagder.wufoo.com/forms/velkommen-til-tefaseminar-quality-hotel-12mars/.

 

Utdrag fra programmet:

- Forsuringsstatus av overflatevann i et internasjonalt perspektiv. Rollen av klimaendring. Heleen de Wit, forsker NIVA.

- Sjøørreten på Agderkysten – en undervurdert skatt? Jan Atle Knudsen Fylkesmiljøvernsjef Fylkesmannen Aust-Agder.

- Krafttak for laksen – Sørlandslaksen i et internasjonalt, nasjonalt og lokalt perspektiv. Dag Matzow, Fylkesmannen i Aust-Agder-

- Vi kan betra fiskekvaliteten i mange overbefolka aurebestandar, men løner det seg? Reidar Borgstrøm, Prof.emeritus, NMBU.

- Verdiskaping med villaks gjennom tilrettelegging for opplevelse og undervisning i Norges lengste fisketrapp i tunnel med tilhørende laksesenter. Trond Rafoss, Prosjektleder, Sørnorsk kystnatur.

- Behovet for et nasjonalt kompetansesenter for innlandsfiskeforvaltning. Øyvind Fjeldseth, Norges jeger og fiskerforbund.

 

Hele programmet finner du her: Program.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Solveig Kullerud Gonsholt, tlfnr.: 37 01 78 41 / mobtlf.: 928 80 177, e-post: fmaasgo@fylkesmannen.no

 

Velkommen.

 Gutt fisker i fjellvann

av Lassen, Bård Andreas, publisert 26. februar 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Plan og miljø

 • Havkraft
  av jto, 05.11.19

  Positiv høringsuttalelse om åpning for fornybar energi til havs

  Les mer
 • Vennesla Attraksjonsutvikling Illustrasjon
  av jto, 10.10.19

  Støtte til attraksjonsutviklings-prosjekt i Vennesla

  Les mer
 • Norges Lover Stilistisk Forsidebilde
  av jto, 27.09.19

  Positiv høringsuttalelse til at antall rovviltnemder blir justert

  Les mer