Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe fra Demokratene har sendt en interpellasjon til fylkesordfører Terje Damman om fremtiden til Flekkefjord sykehus. Demokratene ber fylkeskommunen kjempe for at sykehuset skal bestå.

I interpellasjonen skriver representanten:
"Onsdag den 22.januar presenterte Sørlandet sykehus en sluttrapport for fremtidens sykehusstruktur. Den konkluderte med at fremtiden var ett stort nytt sykehus - konsekvensen av dette er at Flekkefjord sykehus, med de unike og gode kvaliteter som sykehuset innehar, nå kan bli ofret i kampen for en "gigant" - en stor enhet uten lokal troverdighet og nødvendig forankring i vestre del av fylket vårt.

Demokratene vil derfor på det sterkeste kjempe mot en nedbygging av sykehustilbudet i Flekkefjord. 

Våre medmennesker som i dag lurer på hva fremtiden for sykehuset i Flekkefjord vil bli - bør få klarhet i om fylkesordføreren og fylkestinget i Vest-Agder vil kjempe for at Flekkefjord sykehus også fremtiden skal bestå som et trygt og troverdig lokalsykehus."

Fylkesordfører Terje Damman vil gi sitt svar innen utgangen av april.

 

av Richardsen, Wanja, publisert 24. mars 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer