Nå kan du være med å påvirke framtidens sykehustilbud i Agder. Førstkommende tirsdag (27. mai) arrangeres det folkemøte på Caledonien Hotell kl. 18. Sørlandet sykehus arrangerer folkemøte i forbindelse med Utviklingsplan 2030.

Denne planen og arbeidet med å utvikle et godt sykehustilbud i fremtiden, ble nylig tatt opp da fylkeseldrerådet arrangerte sin årlige vårkonferansen. Prosjektleder Per W. Torgersen presenterte da tanker og arbeidet med planen. På konferansen som arrangeres for alle de kommunale eldrerådene og fylkeseldrerådet, var det stor interesse for temaet.

 -        Det var både opplysende og svært interessant å høre hva som tenkes rundt fremtidens helsetilbud generelt og sykehusene på Sørlandet spesielt. Dette angår alle og jeg oppfordrer alle til å ta turen til folkemøte. I media kommer dessverre ikke alle de interessante momentene frem, så det er nyttig å høre en slik gjennomgang når enn skal følge med på utviklingen, forteller Marion Ericsen, sekretær for fylkeseldrerådet i Vest-Agder fylkeskommune.

I tillegg til prosjektleder Per W. Torgersen, deltar også sykehusdirektør Jan-Roger Olsen, fagdirektør og flere klinikksjefer. Kom med ditt engasjement og dine spørsmål! Oppfordrer sykehusets ledelse.

 

 

 

 

av Macdonald, Cheryl, publisert 23. mai 2014 | Skriv ut siden