Årets lærlinger 2013 for Resepsjon-, Resataurant- og Matfag i Agder er kokk Angelica Jansen og konditor Edvin von Schlanbusch. Vinnerne ble hedret under Opplæringskontorets sommeravslutning på seilerhytta i Arendal den 18. juni. Der fikk de overrakt et flott diplom og en gavesjekk på 5000 kroner.

Begge vinnerne er ferdig med læretiden og er nå ute i ordinært arbeid. Angelica gjennomførte læretiden ved Kafe Kampus i Kristiansand og jobber nå som kokk ved Fiskeeksperten i Kristiansand. Edvin hadde sin læretid som konditor hos Baker Jørgensen i Arendal, hvor han nå er ansatt.

av Richardsen, Wanja, publisert 11. juli 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer